Vælg en side

Sommer er en skøn tid hvor børnene rigtig kan bruge mange timer udendørs. Mangler du inspiration til udendørsaktiviteter? Så er du kommet til det rette sted.

Til børn der elsker vand vil vi hos ABELEG.DK anbefale de populære Aquaplay kanaler. Aquaplay er kanaler som man sætter sammen og fylder med vand. Børnene kan lege med vandet og sejle med små både. Aquaplay kanalerne er meget populære både i haven, på terrassen og i institutionen.

Skal dit barn lære at cykle? Så er de flotte cykler fra Puky et sikkert valg. Til de yngste (fra 1 år) kan du få de smarte Pukylino cykler, de giver mere støtte så barnet har nemmeret ved at holde balancen. Ved 2 års alderen kan barnet begynde at bruge de fine Puky løbecykler som både findes til drenge og piger.

Skal i have ny sandkasse? Så har du hos ABELEG.DK mulighed for at finde sandkasser i den højeste kvalitet. Til sandkassen vil vores store udvalg af sandlegetøj fra Dantoy være et hit. Vi forhandler både små og store sæt sandlegetøj så det er mulighed for at finde netop det sæt det passer til dit behov.

0