Vælg en side

Dantoy BIO

Danske Dantoy har i 50 år produceret plastiklegetøj. Produktionen har fundet sted i egne faciliteter i Hobro. De er i dag nordens største producent af plastiklegetøj. Dantoy er kendt for deres ikoniske og klassiske røde motorcykel til de mindste, samt deres farverige sandlegetøj. De er eksperter i udelegetøj, deres produkter bliver flittig brugt i institutionerne landet over. Vi forhandler små og store sæt, af det populære sandlegetøj. På shoppen er der mulighed for at finde netop det sæt der tilpasser jer.

DANTOY Bioplast serien er fremstillet af minimum 90% sukkerrør. Bioplast sortimentet er designet i et bæredygtigt råmateriale, og er 100% genanvendelig.

• Godkendt til kontakt med fødevarer
• Tåler mikroovn og opvaskemaskine
• Høj kvalitet og holder i mange år
• Tåler frost
• Indeholder ingen giftige stoffer

Visionen bag Dantoy har altid været at udvikle og producere innovativt, farverigt legetøj. Produkterne skal samtidig være holdbare og give en høj legeværdi. Produkterne skal samtidig afspejle god kvalitet. Alle Dantoys produkter er lavet af gode, sikre materialer (ingen pvc eller phthalater) er ligeledes i højsædet, når vi måler sikkerhed og kvalitet.

Dansk svanemærket legetøj som bliver produceret i Hobro. Udendørs legetøj i plastik i den bedste kvalitet. Du kan få alt fra en scooter til en skovl.

Viser alle 23 resultater