Vælg en side

Dantoy

Danske Dantoy har i 50 år produceret plastiklegetøj. Produktionen har fundet sted i egne faciliteter i Hobro. De er i dag nordens største producent af plastiklegetøj. Dantoy er kendt for deres ikoniske og klassiske røde motorcykel til de mindste, samt deres farverige sandlegetøj. De er eksperter i udelegetøj, deres produkter bliver flittig brugt i institutionerne landet over. Vi forhandler små og store sæt, af det populære sandlegetøj. På shoppen er der mulighed for at finde netop det sæt der tilpasser jer.

Visionen bag Dantoy har altid været at udvikle og producere innovativt, farverigt legetøj. Produkterne skal samtidig være holdbare og give en høj legeværdi. Produkterne skal samtidig afspejle god kvalitet. Alle Dantoys produkter er lavet af gode, sikre materialer (ingen pvc eller phthalater) er ligeledes i højsædet, når vi måler sikkerhed og kvalitet.

Dansk svanemærket legetøj som bliver produceret i Hobro. Udendørs legetøj i plastik i den bedste kvalitet. Du kan få alt fra en scooter til en skovl.

Dantoy har et stort fokus på FN’s verdensmål, og har derfor både en BIO serie, der er lavet af sukkerrør samt en GREAN BEAN serie, som af lavet af genbrugsplastik.

Vi har et stort udvalg af produkter fra Dantoy. Se mere her

Viser 1–30 af 153 resultater

0