Vælg en side

Cozy Time

Cozy Time designer bamser og bløde håndvarmere. Cozy Time ønsker at lave produkter der giver børn og bamseglade voksne en blød og tryg oplevelse.

Cozy Times produkter er fremstillet i en solid kvalitet og stadig stilfuld. Cozy Times er mest kendt for deres gigantiske bamsehåndvarmere. Det er dem der har sikret dem, at de for skiller sig ud fra bamsemængden. Håndvarmerne har da også vundet en del priser.

Cozy Time er grundlagt i England

Bamser er noget af det mest populære legetøj til børn, som både bruger bamser i leg, rolleleg og til at sove med. Vi har bamser i forskellige størrelser og farver, med blød plys pels som gør bamserne til de perfekte krammebamser.

Bamser er altid en populær gaveide til både baby og mindre børn. Fx som barselsgave, dåbsgave og til fødselsdage. Alle vores bamser er i høj kvalitet og fremstillet i lækre materialer med mange fine unikke detaljer og søde udtryk.

Hvis du søger dit barns første bamse eller blot en sød bamse til samlingen på børneværelset, kan du helt sikkert finde en blandt alle vores fine bamser.

De søde bamser og dukker fås i forskellige størrelser, former og farver, men er alle i højeste kvalitet. Bamserne er bløde og er perfekte som krammedyr til de mindste.

Viser 1–30 af 39 resultater

0