Vælg en side

3 Sprouts

3 Sprouts er unikke designede opbevaringsløsninger til børneværelset og hjemmet. Produkterne fra sprouts har tilfælles, at de alle har glade dyre applikationer.
Det flotte udvalg med dyremotiver består af opbevaringsmuligheder til puslebordet, børneværelset og badeværelset. Der er også yderligere opbevaringsmuligheder til klap- og barnevogn og til bilen.
Opbevaringskasserne fås i flere modeller og i flere størrelser med eller uden låg. Kasserne giver mulighed for, at opbevare legetøj på børneværelset i fine opbevaringskasser med søde dyremotiver.

3 Sprouts pusleserie er en fin blanding af praktiske opbevaringsmuligheder. I serien findes kurve til opbevaring af bleer, vægophængte opbevaringskasser i tekstil, opbevarings kurve med hank og enkle bøjler til ophæng af tøj.

3 Sprouts har designet både store runde opbevaringsbeholdere, firkantede tekstilkasser til reoler, et sejt og anvendeligt bærbart legetæppe og rygsæk – og sjove små reoler til opbevaring af bøger. Alle designs med frække, flotte dyre applikationer.

3 Sprouts har et stor udvalg i smarte og praktiske – stroller organizere – til klap- og barnevogne og  – back seat organizer – til bagsædet af bilen

Badeserien består af skønne håndklæder med hætte, som fås med flere sjove dyreansigter.
Til badeværelsesserien hører også opbevaringsnet til badelegetøjet. Sidst men ikke mindst har 3 Sprouts et udvalg af skønne vasketøjskurve, med smart lukning og praktiske håndtag.

3 Sprouts har også fremstillet fine børnetasker i forskellige designs med fine dyremotiver. Taskerne er perfekt til blandt andet tur taske og børnehavetaske.

Taskene har fine dyremotiver på fronten, lynlås og navneskilt. Taskerne har et stort isoleret rum med plads til både frokost, snack og drikkeflaske. Børnetaskerne har håndtag og en lang justerbar strop, så de kan bæres over skulder og holde hænderne frie. Børnetaskernes inderside er let at aftørre.

De skønne produkter er designet af tre venner, som deler en fælles passion og ønske om, at deres produkter skal appellere til den positive, glade og barnlige side, som både børn og voksne besidder. Firmaet er canadisk, og startede i 2007.

Viser 1–30 af 160 resultater

0