Vælg en side

Gøje har skabt flotte sækkestole og tumlemøbler, der giver børnene mulighed for at lege og hygge. Tumlemøblerne og sækkestolene er fremstillet i et enkelt og stilrent design.

Gøje er et dansk brand indenfor børnemøbler etableret af Laura Skipper og Natasja Børsting. Gøje’s børnemøbler er dansk design, der passer ind i det moderne hjem. Møblerne fra Gøje er i en god kvalitet, så de kan bruges af børn hver dag. Livet med børn er ikke uden skidt og snavs, så derfor er alle deres børnemøbler lavet i vand- og smudsafvisende tekstiler.

Dase sækkestolen fra Gøje er et hit blandt alle aldre.

Dase Mini anbefales til børn fra 0 – 3 år og indeholder et mix af EPS-kugler og miljøvenlig freonfri koldskum. Denne blanding gør det nemt for de mindre at boltre sig.

Dase Junior anbefales til børn fra 3 år, og flere voksne har også glæde af denne. Fyldet i Dase Junior er EPS-kugler, der ligger i en inderpose, der gør det nemt at vaske betrækket, uden at kuglerne falder ud.

DASE JUNIOR er storebror til DASE MINI. Anbefales til børn fra 3 år og op efter, men erfaringen viser også, at de voksne bliver glade for den. Findes i fire farver. I DASE JUNIOR er fyldet rene EPS-kugler, de ligger i en inderpose, så du nemt kan tage betrækket af og vaske det, uden kuglerne falder ud. Størrelsen er 110×75 cm.

Sækkestolene findes i fire forskellige farver, med aftageligt betræk. Alle vores tekstiler er OEKO-TEX 100 certificeret. Indeholder et mix af EPS-kugler og miljøvenlig freonfri koldskum. Blandingen gør det nemt for de mindre at lege og boltre sig i stolen.  Størrelsen er 90×50 cm.

Gøje sækkestolene har håndtag der gør det nemt at flytte sækkestole og puf. Stolene hat en inderpose med lynlås, så det er muligt at påfylde flere kugler i sækkestolene. Sækkestolenes betræk kan tages af og vaskes på 30 grader, det skal dog efterbehandles, hvis man vil vedligeholde den vand -og smudsafvisende effekt.
Alle tekstiler er OEKO-TEX100 certificerede tekstiler.

Tumlemøblerne fra gøje er et multiprodukt, som kan være med til at træne børns motorik og balance, de kan både bruges til leg eller som siddemøbel.

GØJE TUMLEMØBLER lægger op til masser af leg, balancebaner igennem stuen og træning af ryg og nakke for de yngste.

TUMLE STOR
Tumlemøblerne er lavet i samme type tekstil som vores andre produkter, som selvfølgelig er OEKO-TEX 100 certificeret samtidig med at det er vand og smuds afvisende. Derudover har vi brugt freon-fri skum til møblerne. Tumlemøblerne er lavet i skum med lidt vægt, så tumlingerne kan stå op af dem, og så kan de bruges som et siddemøbel. Farve: Dusty lysegrå. Tumle stor. Størrelsen er 62×40 cm.

TUMLE LILLE
Tumlemøblerne er et multiprodukt, som udover at være dekoraktiv i hjemmet, kan de være med til at fremme dit barns motorik og balance, være et siddemøbel og bidrage til en masse sjov leg. Farve: Dusty lysegrå. Tumle lille. Størrelsen er 50×20 cm.

GØJE MADRASSER gør det dejligt lunt og blødt for de mindste, når de skal ligge og lege på gulvet eller i kravlegården. Der er et skridsikkert betræk på bagsiden, og betrækket kan tørres af.

Madrasserne er i slidstærkt og vaskbart tekstil, med gummi på bagsiden, der gør at de ikke skrider. Betrækket kan lynes af og vaskes separat. Brug madrasserne som legetæppe, i kravlegården eller til afslapning. Farve: Dusty lysegrå.
Madras lille mål: 100×100 cm. Madras stor mål:120×120 cm.

ENA PUF findes i fire farver og med aftageligt og vaskbart betræk. ENA PUF er dekorativ i både børneværelset og dagligstuen. Den er nem for både store og små at håndtere, så den kan tages med derhen, hvor legen forgår. Størrelsen er 47×25 cm.

0