Vælg en side

Nyheder fra 3 Sprouts hos ABELEG.DK

3 Sprouts designer unikke opbevaringsløsninger med forskellige dyre applikationer.
Den flotte serie består af en pusleserie, en legeværelses-serie, en badeserie og en på tur-serie. De smarte opbevaringskasser er så fine og fås både med og uden låg. Opbevaringsløsningerne giver børneværelset et fint og personligt præg.

3 Sprouts er designet af tre venner, som deler en fælles passion og ønske om, at deres produkter skal appellere til den positive, glade og barnlige side, som både børn og voksne besidder. 3 Sprouts er et canadisk firma, der så dagens lys i 2007.

3 Sprouts smarte Opbevaringsløsninger skaber orden med fine dyre design. Ideen med 3 Sprouts sortimentet er, at oprydning skal være sjovt og give overskuelighed på værelset. Der er derfor lagt på funktionalitet og at det er glade motiver. Sjov opstår lettest med en positiv tilgang og noget skønt, dejligt og pænt at se på.

Sortimentet fra 3 Sprouts betsår også af praktiske opbevaringsløsninger til badeværelset. Pynt badeværelset med 3 Sprouts skønne babyhåndklæder med hætte, som fås med flere sjove dyre motiver.
Til badeværelsesserien hører også opbevaringsnet til badelegetøjet. Sidst men ikke mindst har 3 Sprouts skønne vasketøjskurve, med smart lukning og praktiske håndtag.

3 Sprouts har designet både store runde opbevaringsbeholdere, firkantede tekstilkasser til reoler, et smart legetæppe, samt sjove små reoler til opbevaring af bøger. Alle designs med flotte dyre applikationer.

Se hele udvalget fra 3 Sprouts hos ABELEG.DK

0