Handelsbetingelser


Generelle oplysninger

ABELEG.DK

Juridisk navn: Rosenberg

CVR-nr.: 38173286

Adresse: Nygårdsvænget 27, 8370 Hadsten

Levering

Vi sender varer med GLS og DAO. Vores skumsæt og legevægge bliver evt. sendt med fragtmand, du vil blive informeret herom.
Vores priser for fragt er således

39 kr. til GLS pakkeshop
39 kr. til GLS erhvervslevering (arbejdsplads samt skole og institutioner)
69 kr. GLS privatlevering

Ved bestillinger på mere end 700 kr. Får du fri fragt til GLS pakkeshop.

Der er mulighed for at tilvælge GLS privatlevering til 69 kr. eller erhvervslevering til 39 kr.

Plakater sendes særskilt til DAO pakkeshop.
29 kr. Til DAO Pakkeshop

Vores sandkasser, børnesenge samt kravlegårde sendes som erhvervslevering eller privatlevering.

Vi leverer kun i Danmark. (ikke Grønland og Færøerne)

Erhvervsadresse: Få leveret pakken til din arbejdsplads. Dette gælder også for skoler og institutioner. Levering sker med GLS.

GLS pakke shop: Få pakken sendt med GLS Pakkeshop og hent din pakke i en af de mange Pakke Shops som ligger over hele landet. Du vælger selv den Pakke Shop som passer dig bedst. Når pakken er på vej til den Pakke Shop du har valgt, modtager du en e-mail og en SMS (hvis du opgiver dit mobilnummer ved bestillingen) om at din pakke er på vej til shoppen. Medbring pakkens ID og billedlegitimation når du afhenter pakken. Du finder GLS Pakke Shops i udvalgte Coop butikker, tankstationer, døgnkiosker og supermarkeder i Danmark. Du vælger selv hvor du vil hente din pakke og hvornår på dagen du vil hente den.

Vil du checke hvor den nærmeste Pakkeshop ligger kan du klikke her

Privat levering med GLS: Få din pakke sendt til døren med GLS. GLS leverer pakker i tidsrummet 7-16. Hvis du som modtager ikke er hjemme, når GLS leverer din pakke, kører chaufføren den til en PakkeShop i nærheden. Han efterlader et kort med pakkens nummer, navn og adresse, hvor du kan hente pakken. Hvis vi har din mailadresse og dit mobilnummer, så sender vi også information om PakkeShop her. Du kan hente din pakke allerede samme dag efter kl. 16.00 eller inden for de næste 10 hverdage. Når pakken er i en GLS PakkeShop, betragter GLS pakken som “leveret”.

Normalt er pakken leveret indenfor 1-5 hverdage og bestillingen vil blive sendt til kundens angivne adresse. Ved afvigelser i leveringstid vil kunden blive informeret pr. e-mail eller telefon.

Ved fejl eller mangler i ordren, skal kunden straks informere ABELEG.DK, inden for senest 3 dage efter modtagelsen.

Der er ikke mulighed for at afhente køb på adressen.

Betaling

På ABELEG.DK har du følgende betalingsmuligheder:

 • PayPal
 • Dankort
 • Visa
 • MasterCard
 • American Express
 • Discover Network
 • MobilePay
 • EAN

Beløbet hæves først fra din konto når varen er sendt.

 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Reklamationsret

Når du handler på ABELEG.DK har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. En reklamation er berettiget hvis der er en mangel/defekt tilstede fra starten. En reklamation gælder ikke fejl og skader begået ved forkert betjening eller brug af produktet.

Hvis din reklamation er berettiget og manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Betyder det at du enten kan få  varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget.

Vigtig. Reklamationer uden ordrenummer eller faktura vil blive afvist.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere hurtigst muligt, inden for rimelig tid.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Hvis din reklamation viser sig ikke at være berettiget står du selv for udgiften til fragtomkostninger. Herunder også vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse, ligesom vi kan opkræve dig et beløb på op til 150 kr. for undersøgelse af varen.

Varen sendes til:

ABELEG.dk
Nygårdsvænget 27, 8370 Hadsten

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Dette oplyses via vores kontaktformular, samt ordrenummer og fakturanummer og billeder el. video af problemet. kontaktformular.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Retunering

Returnering

 • Kontakt ABELEG.DK på kundeservice@abeleg.dk, og fortæl os at du ønsker at sende varer retur, samt dit ordrenummer.
 • Du modtager herefter yderligere oplysninger.
 • Vedlæg din følgeseddel (eller kopi heraf) i din pakke, sammen med de varer du ønsker sendt retur.
 • Varerne sendes til ABELEG.DK
 • Når vi modtager dine returvarer (og varerne ikke er brudt/beskadiget), vil beløbet for produkterne blive tilbageført til din konto

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen, medmindre andet er aftalt.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og varen skal sendes i original ubrudt emballage, samt samme stand og mængde som leveret. Ellers tages varen ikke retur.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Efter godkendt returnering af ABELEG.DK, vil beløbet blive tilbagebetalt kundens konto.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Rosenberg og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Ejerne af Rosenberg har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til ABELEG.DK videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Rosenberg har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Rosenberg via e-mail kundeservice@abeleg.dk.