Vælg en side

Small foot spand med hejseværk

279,00 kr.

Varenummer: IMLG-11905 Kategorier: ,

Beskrivelse

Robust metal spand med tilhørende hejseværk til udendørs leg.
Praktisk: skovlens håndtag har et lille hak, så karabinen og rebet forbliver på plads.

Størrelse ca.: spand 14 cm Ø 16 cm, reb 10 m

ABELEG.DK er din ultimative destination for sandlegetøj i høj kvalitet. Vores brede udvalg af sjove og spændende produkter er designet til at give børnene fantastiske oplevelser i sandkassen. Uanset om det er en dag på stranden eller en legedag i haven, kan du finde det perfekte sandlegetøj hos ABELEG.DK.

Valgmuligheder: Vi tilbyder et omfattende udvalg af sandlegetøj, der vil begejstre ethvert barn. Med vores sortiment kan børnene bygge sandslotte, forme farverige figurer eller grave dybe huller. Vores produkter er nøje udvalgt for at sikre, at de er både sikre og sjove at lege med. Vi har alt fra spader og skovle til forme og bøtter i forskellige størrelser og former. Uanset hvilken type sandlegetøj dit barn foretrækker, har vi det i vores sortiment.

Kreativ leg: Vi tror på, at sandlegetøj kan være mere end bare en simpel skovl og spade. Derfor har vi også unikt og kreativt sandlegetøj, der vil inspirere dit barns fantasi og kreativitet. Vores særlige sandforme og sandskraber sætter ingen grænser for, hvad dit barn kan skabe i sandet. Lad dem forme fantastiske sandslotte, skabe unikke mønstre eller endda bygge en hel sandby. Med vores kreative sandlegetøj kan dit barn udforske deres fantasi og skabe uforglemmelige sandeventyr.

Holdbarhed og kvalitet: ABELEG.DK er dedikeret til at tilbyde sandlegetøj af høj kvalitet, der kan modstå legens krav. Vi forstår, at børn kan være temmelig energiske, når de leger i sandet, så vores produkter er designet til at være robuste og holdbare. Du kan være sikker på, at vores sandlegetøj vil vare længe og tåle mange timers leg og sjov. Vi ønsker at give dig og dit barn den bedste legeoplevelse uden bekymringer om kvaliteten af vores produkter.

Sikkerhed: Børns sikkerhed er vores øverste prioritet hos ABELEG.DK. Vi sørger for, at alt vores sandlegetøj opfylder de strengeste sikkerhedsstandarder. Vi bruger kun materialer af høj kvalitet, der er fri for farlige kemikalier eller skarpe kanter, der kan skade dit barn. Du kan trygt give dit barn vores sandlegetøj og vide, at de er i sikre hænder.

Brand

Small Foot

Small Foot er synonymt med kvalitetslegetøj og spil, der er både sjove og lærerige. Hos ABELEG.DK er vi stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af produkter fra Small Foot, der er skabt til at inspirere børns fantasi og udvikle deres færdigheder. Trælegetøj fra Small Foot er en favorit blandt både børn og forældre. Med deres høje kvalitet og holdbarhed er Small Foot-trælegetøj perfekt til at stimulere børnenes fantasi og motoriske færdigheder. Fra trætoge til stableklodser og puslespil tilbyder vi et varieret udvalg af trælegetøj, der vil give mange timers sjov leg. Puslespil fra Small Foot er designet til at udfordre børnenes logiske tænkning og problemløsningsfærdigheder. Med forskellige sværhedsgrader og motiver er der puslespil for enhver smag og aldersgruppe. Brætspil fra Small Foot er perfekte til familiespil og hyggelige stunder sammen med venner og familie. Uanset om det er strategispil eller sjove og lette spil, vil vores udvalg af brætspil fra Small Foot sikre timevis af underholdning. Small Foot tilbyder også et bredt udvalg af børneudstyr, der er designet til at hjælpe børnene med at udvikle deres motoriske færdigheder og styrke. Fra hoppebolde til balancebræt og trampoliner er der noget for enhver alder og færdighedsniveau. Med et sortiment på omkring 3000 produkter tilbyder Small Foot legetøj og udstyr til alle aldre og årstider. Uanset om det er babyudstyr, motoriklegetøj, læringsspil eller musikinstrumenter, kan du finde det hos Small Foot, og du kan finde det hos os på ABELEG.DK.