Vælg en side
Tilbud!

Be-Nized opbevaringspose

Original price was: 179,00 kr..Current price is: 169,00 kr..

Varenummer: AN-33BE03 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Stor opbevaringspose til børneværelset. Opbevaringsposen er perfekt til legetøj, bamser, bøger. Be-Nized poserne er håndlavet i Spanien. De består af tre lag kraftigt papir og kan hver især bære op til 65 kilo. Papiret er 100% genanvendeligt. Posen er hvid på ydersiden og brun på indersiden.

Opbevaringsposen er 55 x 22 x 80 cm

 

Hos ABELEG.DK har vi et stort udvalg af opbevaringskasser til børneværelset, der er både praktiske og stilfulde. Disse kasser er den perfekte måde at holde styr på dit barns legetøj, bøger og tøj, samtidig med at de tilføjer en livlig og farverig atmosfære til værelset.

Vores opbevaringskasser er fremstillet af de bedste materialer og er designet med fokus på funktionalitet og stil. De fås i en række forskellige størrelser og farver, så du kan finde den perfekte kasse til dit barns behov.

Vi forstår, at børneværelser kan være rodede og uorganiserede, og det kan være svært at finde plads til alt. Derfor er vores opbevaringskasser en praktisk og effektiv måde at holde styr på tingene på. De er nemme at samle og kan nemt flyttes rundt på værelset efter behov.

Opbevaringskasser er ikke kun en praktisk løsning, men også en måde at lære børnene organisering og ansvarlighed på. De kan hjælpe med at udvikle børnenes kognitive og motoriske færdigheder og give dem en følelse af kontrol og ejerskab over deres ting.

Vores opbevaringskasser er også perfekte til at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære på børneværelset. De farverige designs og mønstre tilføjer et strejf af personlighed og sjov til værelset og vil helt sikkert vække dit barns interesse.

Så hvis du leder efter en smart og effektiv måde at organisere dit barns værelse på, så er vores opbevaringskasser det perfekte valg. Besøg ABELEG.DK i dag og se vores store udvalg af praktiske og stilfulde opbevaringskasser til børneværelset.