Vælg en side

Hos ABELEG.DK kan du finde et stort udvalg af kvalitetslegetøj til børn. Vi ønsker at legetøj til de yngste, har stor legeværdi og med lærerige formål, som er med til at udvikle barnet.

På vores webshop kan du finde et stort udvalg af trælegetøj fra blandt andet fra mærkerne: Hape, Krea og Brio.

  • Fra Hape forhandler vi et stort udvalg af lækkert legemad og legekøkkener til børn.
  • Krea producerer blandt andet flotte parkeringspladser og borge i robust kvalitets træ.
  • Brio er og bliver populært blandt børn. De skønne togbaner som der hele tiden giver mulighed for at bygge større og sjovere. Togene fra Brio fås med og uden batteri alt efter behov og ønske.

Til børn det elsker byggeklodser har vi blandt andet: Lego, Magformers, Polydron, Plus Plus og de populære Clics.

  • Lego er populært blandt piger og drenge i alle aldre. Lego har produceret mange forskellige serier som henvender sig til forskellige målgrupper. Til de yngste er Lego Duplo et hit. Størrelsen på klodserne er perfekte til de små hænder, som samtidig udvikler deres motorik. Farven og designet ligger op til leg. Til de større børn har Lego produceret blandt andet Lego Star Wars, Lego City, Lego Minecraft og Lego Friends.
  • Magformers er sjovt magnetlegetøj, som kan bygges sammen, som man ønsker. Der findes byggevejledninger med til byggesættet, så man kan få inspiration til hvad der kan bygges.
  • Legetøjet fra Polydron fås i mange forskellige designs, og bliver lavet både med og uden magneter.
  • Byggeklodserne fra Clics er skønne at lege med. Når man først har samlet det man vil samle, så falder klodserne ikke fra hinanden af sig selv. Det giver mulighed for at lege, med det man har bygget, uden det går i stykker. De er dog nemme at skille ad igen, men det kræver lidt i forhold til de andre byggeklodser. Byggeklodserne fra Clics er både populære hos drenge og piger, og de fås både i “pige” og “drenge” farver.

Hvid du har børn som er vilde med at lege med dukker, så kan du finde skønne dukker fra blandt andet Rubens Barn og Groovy Girls hos ABELEG.DK

  • De skønne dukker fra Rubens Barn er populære hos de yngste piger og drenge. Dukkerne fra Rubens Barn fås i mange forskellige modeller. Dukkerne er hyggelige og bløde, og kan tåle at komme i vaskemaskinen. Rubens Barn laver både dukker i pige- og drenge design, og samtidig kan man få et stort udvalg at tilbehør og tøj til dukkerne.
  • Dukkerne fra Groovy Girls har de samme egenskaber som Rubens Barn. De fås også i både pige- og drenge design. og med mulighed for et stort udvalg af tilbehør, som kan gøre legen endnu sjovere.

Vi ønsker at vores legetøj skal have høj kvalitet, legeværdi og brugsvenligt design.

Find dit favorit legetøj til børn hos ABELEG.DK

God fornøjelse