Vælg en side

M-Kids

M-kids producerer alle komponenter til møblerne i Danmark og sikrer at alle produkter opfylder gældende europæiske sikkerhedsstandarder.

Det første produkt på markedet fra M-kids er høj- ståstolen EVOLVE, som kombinerer den klassiske kendte babyhøjstol med en ståfunktion, så børn nu kan hjælpe med de daglige gøremål på en sikker og ergonomisk korrekt måde.

Idéen til EVOLVE opstod tilbage i 2013. Efter mange overvejelser og designforslag blev EVOLVE konstrueret. Tankerne bag EVOLVE er at sikkerhed, funktionalitet og nem rengøring skal gå op i en højere enhed.

EVOVLE stolen er designet så den nemt tilpasses dit barn. Stolen er udtænkt så den kan bruges til flere funktioner af dit barn. Dit barn kan på en sikker måde inddrages i dagligdagens gøremål fra ca. 1 års alderen.

De fleste børn kan sidde i en højstol fra 6 måneders alderen. Dit barn er siddemodent når det kan rulle fra mave til kravlestilling og videre derfra til siddestilling. Brug EVOLVE Baby Sæde og fodstøtte og opnå optimal støtte og komfort for dit barn.

 

Viser alle 12 resultater

0