Vælg en side

LEGO Minecraft

Har du nogensinde hørt om Minecraft? Det er et verdensberømt computerspil.
Måske tænker du, “hvad har det med LEGO at gøre?”. Og svaret er, at LEGO og Minecraft rent faktisk har ret meget til fælles! Computerspillet Minecraft er nemlig kendt for sin klodsede opbygning og meget lave opløsning. Samtidig er en stor del af spillet at sammensætte sine klodser og bygge det fantasien dikterer.
Så man kan faktisk sige, at Minecraft er en online udgave af LEGO. Men nu har du mulighed for at tage Minecraft med i virkeligheden og bygge dit Minecraft univers med egne hænder.
LEGO har nemlig lanceret en serie af LEGO æsker i samarbejde med Minecraft. Serien hedder, meget nærliggende, LEGO Minecraft og gør det muligt for barnet at bygge i virkeligheden frem for på computerskærmen.

På fin vis har LEGO og Minecraft i samarbejde formået at gøre de kendte klodser fra Minecraft til en plastik virkelighed. Det er lykkedes dem rigtig godt, og LEGO Minecraft serien har siden lanceringen været en rigtig stor succes. Derfor er vi glade for at vi på ABELEG.DK kan tilbyde LEGO Minecraft i vores sortiment.

Lige her på siden kan du se vores udvalg af LEGO Minecraft æsker. Bestil dit LEGO Minecraft på ABELEG.DK i dag og spred glæden for de mindste i hjemmet snart!

Visning af det enkelte resultat

0